20 mei 2019
Benny Safdie & Joshua Safdie (16 oktober 2018)

Benny Safdie & Joshua Safdie (16 oktober 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Benny Safdie & Joshua Safdie
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 7,50
Datum: dinsdag 16 oktober om 20:00u
Overige Informatie:
Benny Safdie & Joshua SafdieNa een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick wordt opgepakt, probeert Connie  wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt.
Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. Beleef een nacht in New York die u nooit meer zult vergeten. Benny en Joshua Safdie treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede.
Robert Pattinson ( Twilight, Maps to the stars ) maakt grote indruk als Connie en laat u als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh ( The hateful eight ) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.
regie: Benny Safdie, Joshua Safdie / misdaad, thriller / met: Robert Pattinson, Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh, Buddy Duress, Barkhad Abdi / Vereningde Staten 2017, 100 min / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld