25 maart 2019
Beauty And The Beast - Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer (14 juli 2018)

Beauty And The Beast - Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer (14 juli 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Beauty And The Beast - Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 14 juli om 15:00u
Overige Informatie:
Beauty And The Beast - Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer'Beauty and the Beast' is een sprookje. Een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, indrukwekkende decors, schitterende kostuums en prachtige muziek. Een avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt.
In deze familievoorstelling komt de mooie Belle terecht in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is hier het complete personeel als huisraad tot leven gekomen. Na een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde, valt Belle uiteindelijk voor de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest. Maar of dat de betovering verbreekt...
 
De musicalproductiegroep bestaat uit 35 talentvolle kinderen en jongeren van 9 t/m 21 jaar en is onderdeel van de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer. De groep maakt ieder jaar een wervelende Broadway musical geschikt voor de hele familie. Ook dit seizoen zijn ze druk bezig met de repetities voor de voorstelling en treden zij op in Schouwburg de Meerse. Alle dragende rollen worden vertolkt door jongeren die door middel van audities zijn geselecteerd en al jaren op intensieve wijze trainen in het talentenklasprogramma van de Jeugdtheaterschool. De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer is een initiatief van Pier K.