18 oktober 2018
Alan Parsons Live Project - Bekend Van ‘Old And Wise’ En ‘The Eye In The Sky’ (20 november 2017)

Alan Parsons Live Project - Bekend Van ‘Old And Wise’ En ‘The Eye In The Sky’ (20 november 2017)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Alan Parsons Live Project - Bekend Van ‘Old And Wise’ En ‘The Eye In The Sky’
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 20 november om 20:00u
Overige Informatie:
Alan Parsons Live Project - Bekend Van ‘Old And Wise’ En ‘The Eye In The Sky’Al in 1969 zette de bebaarde Brit zijn eerste schreden in de muziekbusiness dankzij zijn bijdrages aan het baanbrekende Beatles-album ‘Abbey Road’. Ook zijn werk als engineer aan de Pink Floyd-platen ‘Atom Heart Mother’ en ‘Dark Side of the Moon’ zijn de boeken in gegaan als uiterst vernieuwend en experimenteel. Daarnaast staan illustere namen als John Miles, Cockney Rebel, Al Stewart en The Hollies op de producers-palmares van Parsons.

Maar waar het vanavond allemaal om gaat, is The Alan Parsons Live Project. Met dit concept bracht Parsons de belangrijkste platen van zijn carrière uit met als eerste 'Tales of Mystery and Imagination'. Elk album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Naast experimenteel werk is multi-instrumentalist Alan Parsons ook verantwoordelijk voor een paar megahits, denk aan ‘Don’t Answer Me’, ‘Old and Wise’ of ‘The Eye in the Sky’. Van meezingers, tot muzikale hoogstandjes en bezwerende geluiden: Alan Parsons Live Project heeft het!
 
Geen lastminute kortingen
De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart op 3 april 2017.