27 mei 2018
Adrenaline - The Ruggeds (23 maart 2017)

Adrenaline - The Ruggeds (23 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Adrenaline - The Ruggeds
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 23 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Adrenaline - The RuggedsThe Ruggeds: dé absolute wereldtop van breakdancers. Deze groep uit Eindhoven deed mee aan de meest prestigieuze toernooien over de hele wereld. Ze sleepten vele prijzen in de wacht en waren te zien in de videoclip Where are ü now van Justin Bieber. Hoog tijd dat deze groep in de Nederlandse theaters te zien is.

The Ruggeds verleggen hun grenzen in Adrenaline. Een onderwerp dat deze Breakdance toppers nauw aan het hart ligt. Ze ruilen de battle vloer voor het theater, op zoek naar de aantrekkingskracht van risico en gevaar. Waarom verlangen we naar onzekerheid en spanning in een wereld waar we eigenlijk alles op orde lijken te hebben? Adrenaline is een lust voor het oog vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie, waar je hart nog dagen sneller van blijft kloppen.
Tijdens een interview met het Eindhovensdagblad zegt Niek Traa (deelnemer van de groep):"Ik zag deze jongens 4 jaar geleden optreden bij de Engelse kampioenschappen en was meteen onder de indruk. Hun grootste toef, behalve de skills: They are cool with everything. Anger is not part of their energy. Het is uniek wat ze gaan doen''. Lees hier het volledige interview.
In de pers
Theaterkrant ****:"Ze kunnen heel veel, deze jongens, en ze willen het allemaal laten zien. Dat ze dat met zoveel liefde voor de dans en zo’n aanstekelijkheid weten te doen zorgt voor een heel onderhoudende en vaak verrassende avond." Lees hier de volledige recensie

NRC ***: "In de synchrone groepsdansen vlamt af en toe een solo op, met voetenwerk dat nog flitsender lijkt dankzij de fluoriserende strips op de donkere broeken. Hoe die individuele uitbarstingen tot stand komen, wordt ‘nagespeeld’ in een scène waarin drie dansers nieuwe moves uitproberen." Lees hier de volledige recensie

Eindhovens Dagblad: "Halsbrekende moves van The Ruggeds". Lees hier de volledige recensie


Kijkje achter de schermen
The Ruggeds zijn al druk aan het flyeren voor hun tour, natuurlijk helemaal in 'Ruggeds'-stijl. Bekijk hier de té gekke video.
Klik hier voor een kijkje achter de schermen van de populaire breakdancegroup 'The Ruggeds', die zich voorbereiden op de theatertour ADRENALINE.

'Quite a rush' - The Guardian
'Effortlessly Entertaining' - The Times
'Kept topping their energy' - New York Times

Meet the crew