19 december 2018
A Musical Jukebox - Midway Joy Singers & Big Band (13 oktober 2018)

A Musical Jukebox - Midway Joy Singers & Big Band (13 oktober 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: A Musical Jukebox - Midway Joy Singers & Big Band
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 13 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
A Musical Jukebox - Midway Joy Singers & Big BandTheaterkoor The Midway Joy Singers komt ook dit seizoen weer naar De Meerse.
Er staat een grote jukebox op het toneel met daarin ruim twee uur aan afwisselende muziek. Zo kiezen we voor ‘Aladdin’, ‘Finding Neverland’ en ‘A Chorus Line’ om musicals te horen. En we drukken op andere knoppen voor de bekende popsongs ‘Can’t Stop The Feeling’, ‘Uptown Funk’, ‘Dream On’ en ‘You Are My Sunshine’. Maar dat is lang niet alles, want er zit nog veel meer muziek in.
In de jukebox staat een tienkoppige Big Band en die weten wel wat muziek maken is. Dat alles gaat zorgen voor een avond vol met energie en mooie muziek.

Kom kijken, luisteren en meezingen mag natuurlijk ook!

€ 15,- | excl. max. € 2,- reserveringskosten
 
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.