18 februari 2019
Simmerdeis Theater- & Muziekfestival (28 juni 2018)

Simmerdeis Theater- & Muziekfestival (28 juni 2018)

Lokatie: Lauwers, Slingepark te Drachten
Titel: Simmerdeis Theater- & Muziekfestival
Link: www.simmerdeis.nl
Categorie: festival
Prijs: € 0
Datum: 28 juni tot 1 juli van 17:00u tot 23:00u
Overige Informatie:
Simmerdeis Theater- & MuziekfestivalSimmerdeis is hét Theater- en Muziekfestival van Drachten en Smallingerland, waar je elkaar ontmoet in een gezellige omgeving. Of dat nu in het sfeervolle Slingepark is, op één van de locaties in Drachten of in de omliggende dorpen. Je treft er (theater)makers, muzikanten, artiesten en andere bezoekers. Kom dit jaar genieten van de rock-‘n-roll tunes van Danny Vera. Of dans mee met de energieke rock/ska/reggae mix van de TenTemPiés. Doe mee met de kleurrijke dansparade The Color of Time in een vrolijke vulkaanuitbarsting van kleur.

Bovendien kun je op Gaastereiland, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, je laten meevoeren door de muziek- en circusartiesten bij Finestra Aperta (hoofdprogramma Leeuwarden-Fryslân 2018). Fascinerende karakters zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht terwijl ze over touwen, kooien en dwarsbalken klimmen. Ook voor een hapje en een drankje is Simmerdeis weer dé plek. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op www.simmerdeis.nl. We zien je graag op het allerleukste festival van Smallingerland op 28 juni t/m 1 juli.

Openingstijden
do 28 juni van 19.00 – 00.00 uur
vr 29 juni van 17.00 – 01.00 uur
za 30 juni van 15.00 – 01.00 uur
zo 1 juli van 13.00 – 23.00 uur

Tickets en toegang
Het festivalterrein op het Slingepark is gratis te bezoeken en ook de muzikale acts op het hoofdpodium zijn voor iedereen. Voor een aantal voorstellingen moet je een kaartje kopen. Kaartjes koop je via www.lawei.nl of gewoon op het terrein zelf (als het nog niet uitverkocht is). Er zijn ook voorstellingen of acts waarvoor een vrijwillige bijdrage gevraagd wordt.