20 april 2019
25 Jaar - Voorwegkoor (16 november 2018)

25 Jaar - Voorwegkoor (16 november 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: 25 Jaar - Voorwegkoor
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 16 november om 20:00u
Overige Informatie:
25 Jaar - VoorwegkoorVoor deze gelegenheid pakt het koor uit met een fantastisch, gevarieerd jubileumconcert.
Het Heemsteedse koor, in 1993 opgericht en gestart met 10 leden, is inmiddels volwassen geworden en uitgegroeid tot een enthousiast, gemengd popkoor met bijna 60 leden.
25 jaar geleden werd er voorzichtig opgetreden, in een school of in het plaatselijke café. Sindsdien is er veel veranderd en heeft het Voorwegkoor al meerdere grote podia veroverd, zowel dichtbij huis als in het buitenland.

Het belooft een verrassend concert te worden, waarin naast het huidige repertoire, ook een mix van jaren ‘90 songs de revue zal passeren. Dit alles onder leiding van de jonge, getalenteerde dirigent Bas van Splunter en begeleid door pianist Jasper Swank en een gelegenheidscombo.
Het gastoptreden van Gerard Alderliefste completeert deze muzikale tour.
€ 15,- | incl. drankje | excl. max. € 2,- reserveringskosten
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.