Restaurants in Antwerpen

Totaal van 28 restaurants gevonden:

Laatste meningen over restaurants in Antwerpen

Els Singer

schreef:

Ik heb geen reactie of kritiek. IK heb een vraag" bent u rolstoeltoegankelijk en is er een invalidentoilet.
Graag een reactie.
Met vriendelijke groet
Els Singer

Lees meer over Rooden Hoed

Diny

schreef:

Superleuk restaurantje midden in Antwerpen. Volgende keer weer heen.

Lees meer over Mandraki

Ike

schreef:

Juan Carlos : People have always loved war, coopttieimn , confrontation ,conflict , It raises their animal spirits and makes them feel strong and self proud , That explains the popularity of competitive sports , childrens love of cartoon characters that act like sadists, why almost every film or tv series or novel depends of the ennactment of conflict and struggle to sustain the narratives interest ,War need not always be overtly violent , it can take many forms , but always there is this pleasure in opposing an adversary, in having an enemy one can take pleasure in loathing and hurting either directly or vicariously . whom one can insult and threaten and dispoil of their human dignity .The ancient greeks had a funny term for this , they called it the ;agonal spirit', they gloried in it , thats what the olympics is all about ,that's what also fed the Romans love of gladiatorial games and the byzantines love of violent charriot races .Modern politics could not scape the influence of this very universal human love for histrionized conflict , people enjoy the spectacle and practice of politics as a blood sport, The difference is that in some places the Culture places limits on how bestial and brutal politics can get , Where people have a more pragmatic sense of the limits of political conflict or a more developed sense of civility and social respect for ones opponents , a greater capacity for self restraint and for appreciating the virtues of compromise and consensus . However there is always the beast wanting out , specially among those whole life conditions or rethorically hypped up passions or ignorance brutalize and poison with heady sectarian resentments.Venezuelan history is one full of civil strife and conflict , of political cannibalism, For some years democratic rulers, however flawed, managed to maintain the beast calm, then the oil prices went down and they couldnt continue the heavy price of wholesale populistic measures to keep them peaceful and happy and Venezuelan democracy became a breeding ground for the kind of movement which Chavez led . A sextupling of oil prices them made those populist policies possible again and the beast learned to love its new master , to rise fiercely to his call for a permanent undying struggle against those who had managed to scape the brutality of poverty and formed the country's better educated middle class ( now renamed bourgeois oligarchs ) . Chavez and his minions used this hatred and the deep pockets of Venezuelas oil wealth to assumme absolute power by manipulating the passions of the newly aroused beast while keeping some semblance of democratic process which 40 years of democracy had made popular and difficult to suppress without incurring in a heavy political loss of image . The democratic process when played against this dark background of conditions cannot be as transparent and umblemished as that which more developed countries practice . This also means that as the Regime views politics it is a form of War albeit with less bloodshed than is normal in a typical war !!

Lees meer over Bolivar

Jules de Reever

schreef:

Charmant, met oog voor finesse, en bovenal smakelijk.

Lees meer over Brasserie Bizie Lizie

Petra Abee

schreef:

Bediening vriendelijk maar inderdaad wat traag. Het eten was simpelweg subliem! Met aandacht en liefde bereid en dat maakt het wachten dubbel en dwars waard!

Lees meer over Rooden Hoed

Ann

schreef:

Hier gaan we nooit meer eten. Het eten was echt niet lekker, de bediening chaotisch. Waren wel vriendelijk maar vergaten gewoon te brengen wat men vroeg.Tafels werden niet afgeruimd. Dus voor ons NOOIT meer

Lees meer over Rooden Hoed

Jonny

schreef:

Ik was bij U deze middag
Mosselen waren heel goed.3 Euro50 voor een pint, 3 Euro voor een koffie. Schandalig. Weer veel verloren klanten.

Lees meer over Rooden Hoed

Doreen Dieleman

schreef:

Als je levensmoe bent, moet je hier zeker gaan eten! Dit restaurant is echt een drama! Het eten is zeer slecht en veel te duur. Een droge boterham smaakt beter en al na 1 hap smakeloos eten, word je nog doodziek ook. De avond van 24 maart 2012 hier gegeten en er waren nog 2 andere tafels waar werd geklaagd en waarvan het eten onmiddelijk werd weggehaald, omdat het niet te eten was! Ter compensatie kregen we een kop koffie van het huis en dat smaakte naar slootwater. Voor ons NOOIT meer De Rooden Hoed!!! Daar lopen we met een boog omheen. Het oudste restaurant van Antwerpen met een kok (die er niks van snapt) Een kind van 4 kookt nog beter!!! Bij deze willen we iedereen waarschuwen: HIER ETEN IS VOOR EIGEN RISICO.

Lees meer over Rooden Hoed

Frank Gouvernante

schreef:

ZEER SLECHT!!
24 maart gegeten, griet met risotto en mosselen voor mijn vrouw
griet was drooggebakken en risotto droge plakrijst (wel consequent), mosselen zonder kraak of smaak, uiteindelijk last van mijn maag en bij thuiskomst diarree en mij vrouw heeft overgegeven, behalve slecht bereid eten mankeert er ook nog iets aan de hygiene. werkelijk te slecht voor woorden

Lees meer over Rooden Hoed

Martin

schreef:

Het zou een een gezellige zaterdagavond worden in de roode hoed maar helaas, na 5 kwartier gewacht te hebben op ons eten had ik het behoorlijk slecht naar mijn zin. Ook de dikke Belgische frieten bleken gewoon diepvries patat te zijn. We zagen wel al mensen om ons heen klagen maar dat was wel terecht. Wij komen hier nooit meer. Een 4 gegeven voor de bediening die wel hun poten uit hun reet liepen.

Lees meer over Rooden Hoed

Boze toerist

schreef:

Gisteren 15-1 met 4 mensen gaan eten. was ronduit slecht. de gebakken paling was koud, rauw en geen smaak aan. Als goedmakertje willen ze je dan nog een kop koffie van het huis aanbieden, nee dank U. prijs kwaliteit was wat ons berteft niet meer dan een 1 waard

Lees meer over Rooden Hoed

Jos

schreef:

Ik ben goed aangekomen woensdag in Nanning en ik doe iedereen de groeten. Ik ben heel goed ontvangen door mijn lieve Hua, haar familie en vrienden.Vandaag, donderdag, zijn Hua en ik officieel getrouwd en volgende week dinsdag geven we hier een feest voor de familie en vrienden. Verdere informatie over mijn reis en mijn foto's stuur ik je later op.
Groetjes van Hua en Jos

Lees meer over Thai Cafe Puang

Marlene

schreef:

superlekker gegeten! Het was op dinsdag erg (onverwachts)druk en er waren lange tijden tussen de gangen door (kerstmenu 5gangen), maar 't eten was het zeker waard!! Gezellige sfeer en vriendelijk personeel! We komen hier zeker nog 's terug!

Lees meer over Rooden Hoed

aercke

schreef:

gisteren mosselen gaan eten ongelooflijk slecht oudbakken, uitgedroogd ,gepekeld tot en met. voeze rommel van de dag voordien

Lees meer over Rooden Hoed

Bart Sijstermans

schreef:

Ik heb hier met mijn vrouw gegeten op 30 juli 2011. Het eten was voortreffelijk en de bediening goed. Hadden niet gereserveerd maar kregen een leuke plaats voor het raam.
Roode Hoed bedankt!

Lees meer over Rooden Hoed

Karen

schreef:

na lange tijd hier weer eens wezen eten en het was tip top in orde! Lekker gegeten en gedronken, bediening was heel behulpzaam. Ja, bij een volgend bezoek aan Antwerpen komen wij zeker terug!

Lees meer over Rooden Hoed

vincent

schreef:

20/06/2011 met me vrouw bij de rooden hoed gegeten, en moet zeggen was een stuk beter als vorig jaar dat we daar hadden gegeten, ,zeker de moeite waard .

Lees meer over Rooden Hoed

kathleen

schreef:

19 JUNI hebben wij met 8 familieleden gegeten bij de rooden hoed omdat elk jaar dit een traditie is, maar ik moet zeggen van de laatste jaren hebben wij dit jaar het beste gegeten, vernieuwde kaart en vriendelijke bediening , chapeau

Lees meer over Rooden Hoed

J.Leendertse

schreef:

Teleurstellend! (31-05-11)
Vroeger kwamen on ouders hier en was voor ons een aanleiding het ook eens te proberen (Onze favoriet Reddende Engel was gesloten)De keuken was uitstekend,de inrichting sfeervol, de rest zwaar onder de maat.
De menuekaart werd gebracht over wijn werd niets gezegd, de kaart werd op verzoek opnieuw gebracht.Leuke wijn uitgezocht. Staat wel op de kaart, maar is niet voorradig. Andere wijn was OK. Ober schonk in, daarna moesten we het zelf doen! Als achtergrond muziek!!!File melding en nieuws (radiozender dus) OP ons verzoek kwam er een cd'je. Na deze CD werd het weer stil en moesten we nogmaals om muziek vragen. De ober moesten we roepen wanneer we iets wilden. Behalve de keer dat we zeiden onze wijn eerst op te maken en daarna desert wilden werd dit meteen op tafel gebracht zonder te wachten.
Kortom pris kwaliteit ver te zoeken. Jammer.

Lees meer over Rooden Hoed

Ina Heijnens

schreef:

Op 31 juli 2007 al eens een beroerde ervaring bij de Rooden Hoed op deze site geschreven. Met de belofte dat ik hier nooit meer zou gaan eten. Maar met een andere reisgegenoot heb ik mijn belofte gebroken. Zou het "succes" van dit restaurant toch aan de mosselen zijn toe te schrijven.? De mosselen op zich waren goed. Daarbij een bakje mosterdmayonaise en een bak frites. C'est tout! Aangedrongen op wat salade en gewone mayo. Of we dat wilde bijbestelllen Dacht het niet. Bij de bediening was er een hoop geschutter wie ons nu te woord zou staan. Nee, de baas was er niet.. Uiteindelijk een bakje sla met olijventappenade (veel te scherp, maar ja, kwestie van smaak natuurlijk) en wat mayo. De ober merkte nog op dat de Hollanders er altijd van alles bij wilden hebben, ja ja.
De stemming was er inmiddels wel uit. Nu weet ik het zeker: ik kom hier nu echt NOOIT MEER.

Lees meer over Rooden Hoed

Txefo

schreef:

SLECHT. Net met 8 personen gewoon slecht gegeten. En bovendien véél te duur. Gewooon zijn geld niét waard. Ga naar een gelijk wel ander restaurant in de buurt, de meesten zijn ok. Deze Hoed niet. Smaak, presentatie, bediening... alles ondermaats. Zou ok zijn voorongeveer de helft van wat we betaalden (13 euro voorgerecht; 23 euro hoofdgerecht, 6,5 dessert. 40 euro per fles wijn, en dan nog wat water. Zelfs een cola kost 2,5 euro!!! Een cola! Koffie: 3 euro...enz...GA ER NIET.

Lees meer over Rooden Hoed

Jessica

schreef:

Sommige recensies die ik hier lees zijn wel heel vernietigend.
Wij hebben hier goed gegeten. Er was inderdaad wel veel te weinig personeel, en een drank-bestelling kwam helemaal niet aan, maar de obers waren erg vriendelijk en het eten was goed.
Kortom, als je niet teveel haast hebt, en je niet te snel ergert, kun je lekker genieten.

Wel een minpuntje: de CD-speler bleek kapot te zijn dus de hele avond dezelfde CD gehoord....

Lees meer over Rooden Hoed

Robin v. G.

schreef:

DOE HET NIET!

Wij lazen deze recensies hieronder helaas te laat. Dit restaurant is écht zo slecht als men hier doet suggereren.

1) We kregen een tafeltje een niveau lager. Knus in een hoekje, als een van de eerste gasten. Prima, maar heb na een kwartier zelf gevraagd of we wat drinken konden bestellen.
We hadden bij aankomst de kaart al gekregen en hadden deze reeds gesloten op de hoek van de tafel gelegd. De serveerster die het drinken kwam opnemen maar even herinnerd aan het feit dat we al klaar waren met de kaart. Enfin, voor mij een tartaar van tonijn en voor m'n vriendin buffelmozzarella. Als hoofdgerecht beiden de kalfsfilet met een loempia van kalfswang.
De chardonnay die ik had besteld was te warm, smaak kwam nauwelijks tot zijn recht.

2) We kregen een amuse, een garnalencocktail. Weinig origineel, maar indien goed uitgevoerd prima. Helaas; te veel augurk waardoor de (Hollandse) garnalen niet goed waarneembaar waren. Dressing was matig.

3) We hadden net 10 seconden bovenstaande amuse toen het voorgerecht kwam. Heb hier nog een opmerking over gemaakt ('we zijn nog niet klaar'), maar dit werd genegeerd. Tonijntartaar zelf was prima, maar het bord lag bezaaid(!) met peper.
Het gerecht van mijn vriendin was vreugdeloos; een tomaat gevuld met mozzarella, vergezeld van een slechte olijventapenade. Jammer.

4) Het hoofdgerecht kwam; de filet was prima. Daarmee is eigenlijk alles gezegd; de 'grimbergenjus' bevatte geen of nauwelijks bier, de peultjes waren naar schatting 4 uur lang gekookt en inmiddels donkerbruin, de rijst was paars, half-verbrand en gortdroog. Dat gortdroge werkte door in de loempia; kalfswang inspiratieloos verpakt in filodeeg zonder saus. En dus erg droog.
De wijn was hier overigens wel prima bij te drinken, maar dit compenseert nauwelijks.

Uiteindelijk bijna 90 euro afgerekend en met een gevoel van ongenoegen het restaurant verlaten.

Hadden we deze recensies maar eerder gelezen.

Lees meer over Rooden Hoed

Timezone

schreef:

Dit is geen Restaurant maar Bananasplit, om te lachen & (TE SCHREEUWEN!!!)Hier is dringend het programma Restaurant in NOOD van toepassing.

Lees meer over Rooden Hoed
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord